توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

اعزام جنگنده رادارگریز اف ۲۲ آمریکا به قطر + عکس

نیروی هوایی آمریکا چند جنگنده رادارگریز اف ۲۲ را برای تقویت حضور نظامی خود در خاورمیانه به قطر اعزام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 29
کد خبر: ۱۴۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا به اعلام نیروی هوایی ایالات متحده چند جنگنده رادارگریز اف ۲۲ روز پنجشنبه به پایگاه هوایی العدید در قطر اعزام شدند. هر چند تعداد جنگنده های آمریکایی که به قطر ارسال شده اند اعلام نشده اما در یکی از تصاویری که نیروی هوایی ایالات متحده منتشر کرده است دستکم پنج جنگنده در آسمان دیده می شوند.

 

اعزام جنگنده رادارگریز اف ۲۲ آمریکا به قطر

اعزام جنگنده رادارگریز اف ۲۲ آمریکا به قطر


در بیانیه نیروی هوایی آمریکا در مورد اعزام چند جنگنده رادارگریز اف ۲۲ به قطر آمده است: «این هواپیماها برای اولین بار به قطر اعزام شده اند تا از نیروهای آمریکایی و منافع ایالات متحده در محدوده اختیارات ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا دفاع کنند.»

 

خبر اعزام این جنگنده های رادارگریز به قطر تنها یک هفته پس از تنش بین ایران و آمریکا بر سر سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک در نزدیکی تنگه هرمز منتشر می شود. در حالی که ایران تاکید می کند که این هواپیمای بدون سرنشین وارد حریم هوایی این کشور شده بود آمریکا محل سرنگونی آن را محدوده هوایی بین المللی اعلام می کند.

 

تحلیلگران نظامی بر این باور هستند که هدف آمریکا از اعزام جنگنده رادارگریز اف ۲۲ به منطقه استفاده از آنها در درگیری احتمالی برای هدف گیری سامانه دفاع هوایی ایران است.

 

تنش بین ایران و آمریکا در هفته های اخیر پس از آنکه واشنگتن معافیت برخی کشورها از تحریم ها به دلیل خرید نفت از ایران را لغو کرد افزایش یافته است.

 

آمریکا هفته گذشته در واکنش به سرنگونی پهپاد این کشور تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کرد. علی خامنه ای، رهبر ایران، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه و هشت فرمانده سپاه از جمله افرادی هستند که نامشان در فهرست جدید تحریم های ایالات متحده دیده می شود.

منبع: یورونیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار